Vuodenvaihteessa 2023 livestriimiä ei esitetä, sillä uudenvuodenaaton ajoittuminen sunnuntaille häiritsisi taloyhtiön pyhäpäivän rauhaa liikaa. Tervetuloa sen asemesta kevätmatkalle Helsinkiin, esitysliput Pasilan Veturitalleille tulevat myyntiin pian!

 

 

2021 Jubilee Komedialla oli ensimmäiset live-striimiesitykset. Striimi toteutettiin suorana lähetyksenä ammattimaisella monikamera-striimausjärjestelmällä Mechelininkadun näyttämöltä.  

Jouluajan Sähkeet UutiskomediaStriimi keräsi paljon innostuneita katsojia. Siksi tämänkin joulukauden kunniaksi nähdään upouusi Sähkeet UutiskomediaStriimi ajankohtaisine lauluineen ja juttuineen. 

 

Lipun hinta on 21e (sis. lippupalvelun). Liput ostetaan suomalaisesta Eventio-lippukaupasta ja lippu toimitetaan sähköpostiin. Tuntia ennen esitystä lähetämme sinulle linkin Zoomiin.

 

Myös striimiin voi käyttää E-passia, Edenrediä ym. kulttuuriseteleitä. Ota silloin yhteyttä sähköpostilla tuotanto@jubileekomedia.com ja kerro mihin näytökseen haluat ostaa lipun, niin annamme ohjeen miten toimia.

 

Kun striimilippu on ostettu, lähetämme vahvistuksen siihen sähköpostiosoitteeseen, mikä on annettu ostosta tehdessä. Linkin striimilähetykseen saa samaan sähköpostiosoitteeseen klo 18.30 esityspäivänä. 

 

Striimiä voi katsoa millä vain välineellä, millä pääsee nettiin: esim. tabletilla, kännykällä, läppärillä. Yleensä pienempi näyttö toimii striimissä paremmin kuin iso näyttö (esimerkiksi televisioruutu.) Sen katsomiseen riittää normaali nettiyhteys, jolla voi esimerkiksi katsoa Yle Areenaa tai muuta liikkuvaa kuvaa. 

 

Jos striimin katsomisessa tulee ongelmia esim. puuttuvan nettiyhteyden takia, linkin esityksen taltiointiin saa halutessaan katsottavaksi toisena ajankohtana esityksen jälkeen. 

 

Lippu striimiesitykseen kannattaa ostaa ajoissa, sillä niitä on myynnissä vain rajallinen määrä. 

Huom! Illan esityksen lipunmyynti sulkeutuu klo 18.30.

 

Esityksen kesto noin 80 min.