Sähkeet UutiskomediaSTRIIMI - koe live -esitys kotonasi !

1870-luvun Pariisin taiteilijakortteleissa elettiin uuden aikakauden  alkua. Korttelikabareita löytyi monesta kadun kulmasta. Näissä kirjallisissa kabareissa kuultiin ajankohtaisia tekstejä teräviltä satiirin kirjoittajilta ja laulun tekijöiltä.

 

Jubilee Komedian Showroom Mechelininkadulta Helsingin Taka-Töölöstä toimii näyttämönä tämän päivän kirjalliselle kabareelle.

 

Nykyaika tarjoaa mahdollisuuden striimin kautta olla paikalla esityksessä kokemassa tunnelmaa, vaikka oikeasti olisitkin mökillä syksyisen järvenrannalla, kaukana ulkomailla tai vaikka jossain ihan lähelläkin, mutta haluat ennemmin nauttia kotoa käsin elämyksistä.

 

Joulukuussa 2021 Jubilee Komedialla oli ensimmäiset live-striimiesitykset. Striimi toteutettiin suorana lähetyksenä ammattimaisella monikamera-striimausjärjestelmällä Mechelininkadun näyttämöltä.  

 

Lipun hinta on 20e (sis. lippupalvelun). Vuoden 2022 liput tulevat myyntiin pian.

 

Myös striimiin voi käyttää E-passia, Edenrediä ym. kulttuuriseteleitä. Ota silloin yhteyttä sähköpostilla tuotanto@jubileekomedia.com ja kerro mihin näytökseen haluat ostaa lipun, niin annamme ohjeen miten toimia.

 

Kun striimilippu on ostettu, lähetämme vahvistuksen siihen sähköpostiosoitteeseen, mikä on annettu ostosta tehdessä. Linkin striimilähetykseen saa samaan sähköpostiosoitteeseen klo 19 esityspäivänä. 

 

Striimiä voi katsoa millä vain välineellä, millä pääsee nettiin: esim. tabletilla, kännykällä, läppärillä. Yleensä pienempi näyttö toimii striimissä paremmin kuin iso näyttö (esimerkiksi televisioruutu.) Sen katsomiseen riittää normaali nettiyhteys, jolla voi esimerkiksi katsoa Yle Areenaa tai muuta liikkuvaa kuvaa. 

 

Jos striimin katsomisessa tulee ongelmia esim. puuttuvan nettiyhteyden takia, linkin esityksen taltiointiin saa halutessaan katsottavaksi toisena ajankohtana esityksen jälkeen. 

 

Lippu striimiesitykseen kannattaa ostaa ajoissa, sillä niitä on myynnissä vain rajallinen määrä. 

Huom! Illan esityksen lipunmyynti sulkeutuu klo 18.30.

 

Esityksen kesto noin 1 h 15 min. 

 

Joulusähkeet -Striimi 16.12.2022 pe klo 19.30 

Joulusähkeet -Striimi 21.12.2022 ke klo 19.30 

Joulusähkeet -Striimi 31.12.2022 la klo 19.30 

Loppiais-Sähkeet -Striimi 6.1.2023 pe klo 19.30