Liput tulevat myyntiin elokuussa. Esityspäivälista täydentyy.

 

17.11.2021 ke klo 19 Hima&Sali, Kaapelitehdas

24.11.2021 ke klo 19 Hima&Sali, Kaapelitehdas

25.11.2021 to klo 19 Kaupungintalon ravintola, Torikortteli

1.12.2021 ke klo 19 Kaupungintalon ravintola, Torikortteli

2.12.2021 to  klo 19 Kaupungintalon ravintola, Torikortteli

8.12.2021 ke klo 19 Hima&Sali, Kaapelitehdas

 

Meillä käy mm. Smartum, Tyky-seteli, Epassi, Eazybreak -ja Edenred -kulttuurisetelit! Ota yhteyttä sähköpostitse, niin annamme toimintaohjeet. 

 

Lippujen hinnat 26e/22e (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset).

Lippuihin tulee verkosta ostettuna toimitusmaksuna 1 e.

 

 

Ryhmähintainen lippu 22e/18e alkaen kuuden hengen ryhmille sähköpostilla tuotanto@jubileekomedia.com tai puhelimitse lipunmyynnistä p.040-5936330.    

 

Suomalaisessa Eventio-nettikaupassa asioidaan tavallisilla pankki- tai luottokorttitunnuksilla tai Mobile Paylla suojatussa yhteydessä. Maksettuasi lipun se saapuu muutaman minuutin kuluessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lippua ei tarvitse tulostaa, vaan sen voi näyttää esim. puhelimen näytöltä.

 

 

Kesto väliaikoineen 1 h 50 min. 

Mikäli esityksessä on tilaa, lippuja (25e/20e) myydään myös ovelta klo 18 alkaen.

Meillä käy Mobile Pay. 

 

Baari on auki koko illan. Kaikki tilat ovat esteettömiä. 

 

Syksyn 2021 esityspaikat:

 

Ravintola Kaupungintalo (Sofiankatu 1-3) sijaitsee Torikorttelissa, Kauppatorin ja Senaatintorin välittömässä läheisyydessä. Päivisin suosittuna lounaspaikkana toimiva tila puhkeaa iltaisin kukkaan ja muuntuu upeaksi esitystilaksi, jonne mahtuu isommankin ryhmän (100+) kanssa. Skandinaavista arkkitehtuuria edustava ravintola on tunnettu herkullisesta ruuastaan. Keskustassa sijaitsevaan ravintolaan pääsee raitiovaunuilla 2, 7 ja 4. Metroasema (Helsingin yliopisto) sijaitsee 400 metrin päässä. 

Hima&Sali (Kaapelitehdas) on urbaani ja tyylikäs ravintola trendikkäässä teollisuusmiljöössä. Korkea tila on ilmava ja tarjoaa vaikuttavat puitteet floor-show -esitykselle. Tilaan mahtuu noin 100 hlöä. Kaapelitehtaalle pääsee raitiovaunulla 8 ja metrolla Ruoholahden metroasemalle (600m). 


Buffet -varaukset myös yksittäisille katsojille viimeistään viikkoa ennen esitystä tuotanto@jubileekomedia.com tai puhelimitse 0500602602.

 

YLEISET EHDOT:

 

1) Pidätämme oikeuden muutoksiin. Force majeure -esteen sattuessa pidätämme oikeuden perua esitys. Tällöin lipun ostaneisiin ollaan välittömästi yhteydessä ja lippurahat palautetaan aina ostajille. Muita kuluja ei korvata. 

 

2) Jubilee Komedia vastaa vain esitykseen liittyvästä osuudesta, muusta osasta vastaa ravintola.

 

3) EU:n tietosuojan toteutuminen: nettilipun ostossa annettuja tietoja ei luovuteta eteenpäin. Vanhoille asiakkaille saatetaan kertoa tulevista tuotannoista sähköpostilla korkeintaan kahdesti vuodessa. Viesteissä on mukana aina mahdollisuus ilmoittaa, että ei halua viestejä jatkossa. 

 

4) Esityksen taltioiminen videoimalla tai ääntä nauhoittamalla on ehdottomasti kiellettyä. Kuvia on sallittua ottaa häiritsemättä muuta yleisöä.