Syksyn live-esitykset ovat tänä vuonna Kaapelitehtaalla ja Torikorttelissa!

 

17.11.2021 ke klo 19 Ravintola Hima&Sali, Kaapelitehdas     OSTA LIPPU

24.11.2021 ke klo 19  Ravintola Hima&Sali, Kaapelitehdas    OSTA LIPPU

1.12.2021 ke klo 19 Kaupungintalon Ravintola, Torikortteli  OSTA LIPPU

8.12.2021 ke klo 19 Ravintola Hima&Sali, Kaapelitehdas      OSTA LIPPU (ilta täyttymässä)

Meillä käy Smartum, Tyky-seteli, Epassi, Eazybreak ja Edenred -kulttuurisetelit! Ota yhteyttä sähköpostitse, niin annamme toimintaohjeet. 

 

Lippujen hinnat 25e/22e (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset).

Huom. Lippuihin tulee verkosta ostettuna lippukauppa Evention toimitusmaksu 2 e.

Liput voi ostaa myös MobilePayn kautta, jolloin toimitusmaksua ei tule. Tarkista lippujen varaustilanne ylhäältä: jos tila on OSTA LIPPU, lippuja on jäljellä. Lähetä lippujen hinta MobilePayssä numeroon 0500602602 (Sähkeet) ja kirjoita viestiin mukaan esityspäivämäärä ja oma sähköpostiosoitteesi, johon lähetetään vahvistus.  

 

Ryhmähintainen lippu 22e/20e alkaen kuuden hengen ryhmille sähköpostilla tuotanto@jubileekomedia.com tai puhelimitse lipunmyynnistä p. 0500602602.    

 

Suomalaisessa Eventio-nettikaupassa asioidaan tavallisilla pankki- tai luottokorttitunnuksilla suojatussa yhteydessä. Maksettuasi lipun se saapuu muutaman minuutin kuluessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lippua ei tarvitse tulostaa, vaan sen voi näyttää esim. puhelimen näytöltä.

 

 

- Esitys toteutetaan koronaturvallisesti sen hetkisten ohjeistusten mukaisesti.

- Seurueiden välillä on käytössä turvavälit ja jokaiselle on oma määrätty paikka.

- Esityksessä mukana olevat on kahdesti rokotettu ja käytössä ovat maskit kaikki muina hetkinä paitsi esiintyjillä lavalla.

- Meillä on voimassa pääkaupunkiseudun maskisuositus esityksen ja tilassa liikkumisen aikana, maskeja on jaossa paikan päällä ja toivomme, että myös katsojat ovat rokotettuja. Huom. Mikäli pääkaupunkiseudulle tulee kokoontumisrajoituksia, koronapassin käyttöönotto ravintolassa on todennäköistä. Varaudu siis esittämään koronapassi pyydettäessä. 

- Ravintolassa täytetään vain puolet asiakaspaikoista, joten etäisyyden pystyy säilyttämään hyvin. 

- Tänä vuonna esityksessä ei ole väliaikaa.

 

Tulethan paikalle vain terveenä. 

 

Baari on auki koko illan. Kaikki tilat ovat esteettömiä. 

 

Hima&Sali (Kaapelitehdas) on urbaani ja tyylikäs ravintola trendikkäässä teollisuusmiljöössä. Korkea tila on ilmava ja tarjoaa vaikuttavat puitteet floor-show -esitykselle. Tilaan otetaan vain puolet normaalista asiakasmäärästä, joten etäisyyden pystyy säilyttämään hyvin. Kaapelitehtaalle pääsee raitiovaunulla 8 ja metrolla Ruoholahden metroasemalle (600m). 

Ravintola Kaupungintalo (Sofiankatu 1-3) sijaitsee Torikorttelissa, Kauppatorin ja Senaatintorin välittömässä läheisyydessä. Päivisin suosittuna lounaspaikkana toimiva tila puhkeaa iltaisin kukkaan ja muuntuu upeaksi ja avaraksi esitystilaksi. Skandinaavista arkkitehtuuria edustava ravintola on tunnettu herkullisesta ruuastaan. Keskustassa sijaitsevaan ravintolaan pääsee raitiovaunuilla 2, 7 ja 4. Metroasema (Helsingin yliopisto) sijaitsee 400 metrin päässä. 

 

Uutismenu (Hima&Sali)

 

 

GREEN MENU 38 € (alku-ja pääruoka yhtä aikaa esillä)

kolmen sipulin piirasta

perunasalaattia ja tillipestoa
vuohenjuusto-paahdettua punajuurta ja villiyrttivinaigrettea

rucola-vihesalaattia & vinegretteä
Himan luomuleipää ja kirnuvoita

-hieman vegaanilevitettä 
*** 
pitkään haudutettuja possunposkia, mustaherukka-viinikastiketta ja palsternakkapyreetä 
vegaaneille;

Härkispyörykät, metsäsieni-linssiragù & palsternakkapyreetä

*** 
jouluinen porkkanakakku

kahvi /tee

 

 

                                      Uutismenu Kaupungintalon ravintolassa à 38e (myös kasvisvaihtoehto löytyy):


Buffet -varaukset myös yksittäisille katsojille viimeistään viikkoa ennen esitystä tuotanto@jubileekomedia.com tai puhelimitse 0500602602.

 

YLEISET EHDOT:

 

1) Pidätämme oikeuden muutoksiin. Force majeure -esteen sattuessa pidätämme oikeuden perua esitys. Tällöin lipun ostaneisiin ollaan välittömästi yhteydessä ja lippurahat palautetaan aina ostajille. Muita kuluja ei korvata. 

 

2) Jubilee Komedia vastaa vain esitykseen liittyvästä osuudesta, muusta osasta vastaa ravintola.

 

3) EU:n tietosuojan toteutuminen: nettilipun ostossa annettuja tietoja ei luovuteta eteenpäin. Vanhoille asiakkaille saatetaan kertoa tulevista tuotannoista sähköpostilla korkeintaan kahdesti vuodessa. Viesteissä on mukana aina mahdollisuus ilmoittaa, että ei halua viestejä jatkossa. 

 

4) Esityksen taltioiminen videoimalla tai ääntä nauhoittamalla on ehdottomasti kiellettyä. Kuvia on sallittua ottaa häiritsemättä muuta yleisöä.