Sähkeet live-esityksen voi tilata syksyllä 2022 yksityisesityksenä!

Pasilan Vanhat Veturitallit sijaitsevat keskeisellä paikalla aivan Triplan ja Pasilan rautatieaseman vieressä. Tunnelmalliseen, uniikkiin ravintolaan, korkeiden holvien alle mahtuu show&dinner -iltaa viettämään noin sata henkilöä, mutta se on rajattavissa tarpeen mukaan myös pienemmille 30-40 hengen ryhmille. Buffet-illallinen ja esitys (30-40 min) 65e/hlö. Ota yhteyttä ja kerro milloin sinä ja ryhmäsi olisitte tulossa. Myös päiväesitykset ovat mahdollisia. Ryhmät 30-100 hlöä. Erinomaiset liikenneyhteydet junalla, ratikalla ja bussilla. Tilausajobussille parkkipaikka edessä. 

 

Tiedustelut ma-pe klo 10-19 p. 0500602602 tai tuotanto@jubileekomedia.com 

 

Hima&Sali (Kaapelitehdas) on urbaani ja tyylikäs ravintola trendikkäässä teollisuusmiljöössä. Korkea tila on ilmava ja tarjoaa vaikuttavat puitteet floor-show -esitykselle. Tilaan otetaan vain puolet normaalista asiakasmäärästä, joten etäisyyden pystyy säilyttämään hyvin. Kaapelitehtaalle pääsee raitiovaunulla 8 ja metrolla Ruoholahden metroasemalle (600m). Ryhmät 30-80 hlöä.

Ravintola Helsinki  (ent. Kaupungintalon ravintola, Sofiankatu 1-3) sijaitsee Torikorttelissa, Kauppatorin ja Senaatintorin välittömässä läheisyydessä. Päivisin suosittuna lounaspaikkana toimiva tila puhkeaa iltaisin kukkaan ja muuntuu upeaksi ja avaraksi esitystilaksi. Skandinaavista arkkitehtuuria edustava ravintola on tunnettu herkullisesta ruuastaan. Keskustassa sijaitsevaan ravintolaan pääsee raitiovaunuilla 2, 7 ja 4. Metroasema (Helsingin yliopisto) sijaitsee 400 metrin päässä. 

Ryhmät 80-200 hlöä. 

Esitys omassa tilassa ilman buffetia tai catering-palvelulla?

Sekin onnistuu! Lisätietoa löytyy täältä.

 

 

YLEISET EHDOT:

 

1) Pidätämme oikeuden muutoksiin. Force majeure -esteen sattuessa pidätämme oikeuden perua esitys. Tällöin lipun ostaneisiin ollaan välittömästi yhteydessä ja lippurahat palautetaan aina ostajille. Muita kuluja ei korvata. 

 

2) Jubilee Komedia vastaa vain esitykseen liittyvästä osuudesta, muusta osasta vastaa ravintola.

 

3) EU:n tietosuojan toteutuminen: nettilipun ostossa annettuja tietoja ei luovuteta eteenpäin. Vanhoille asiakkaille saatetaan kertoa tulevista tuotannoista sähköpostilla korkeintaan kahdesti vuodessa. Viesteissä on mukana aina mahdollisuus ilmoittaa, että ei halua viestejä jatkossa. 

 

4) Esityksen taltioiminen videoimalla tai ääntä nauhoittamalla on ehdottomasti kiellettyä. Kuvia on sallittua ottaa häiritsemättä muuta yleisöä.