Iloinen ilta koko ryhmälle!

 

Kokoa porukka kasaan, ryhmälippualennus 24e (28e) jo viiden hengen ryhmille!  

Ennen esitystä nautitaan herkullinen kolmen lajin buffetillallinen kauden herkuista 40e  Ryhmähintainen yhteislippu esitys+buffet 65e.  Varaukset 0500602602/ tuotanto@jubileekomedia.com

 

Sähkeet Uutiskomediashown Dinner&Show -illat ovat olleet suosittuja jo vuodesta 2015 asti. Työpaikan porukat, pikkujoulut, järjestöjen syyskokoukset, vuosijuhlat - erilaiset isot ja pienet ryhmät (6-200 hlöä) viihtyvät kaikille sopivan shown parissa. Maukas iltabrunssi ennen esitystä käynnistää illan mukavasti. Sähkeet Uutiskomediashow 2023 syksyn lisäesitykset ovat keskustassa, Bottan Tina-klubilla aivan Eduskuntatalon ja Kansallismuseon vieressä. Haluttaessa myös kokous järjestyy kätevästi samassa paikassa ennen esitystä. 

 

ESITYS OMALLE RYHMÄLLE?

 

Esityksen voi tilata myös omalle porukalle omiin tiloihinne Uudenmaan alueella (ravintolakabinetti, yhdistyksen tai työpaikan tilat jne). Esityksen hinta alk. 850e. Hinta sisältää kaiken, myös alvit. Esitystä varten tarvitaan noin 3 x 2 m tila, kevyen tekniikan tuomme mukanamme. Esityksen kesto on normaali esitystä lyhyempi, n. 35-40 min. Huom. Myös päiväesityksiä (<klo 17) alk. 750e!

 

Meidän kauttamme voi kysellä myös hyviä tilavaihtoehtoja. Esimerkiksi Pasilan Ravintola Veturitallit, Kaapelitehtaan Hima&Sali, Torikorttelin Ravintola Helsinki ja Kappeli Espalla ovat yhteistyökumppaneitamme. 

 

Katso lisää Venuun sivuilta tai soita suoraan meille 0500602602 tai tuotanto@jubileekomedia.com