TEKIJÄT JA ESIINTYJÄT ilmoitetaan kesän 2021 aikana!

 

Aiempien vuosien kirjoittajia ja esiintyjiä: 

 

Käsikirjoitus ja sanoitukset: Sähkeet -työryhmä, Asterix Lindgren, Erik Lehti, Sikariporras, Tim Slim, Al Berga, Tilda Korkeela, Hanna Seppänen, Riku Mattila, Lotta Jalava ja Syväkurkku.

Harjoittelijoina Ulppo ja Raitio. 

 

Tekninen toteutus ja videot: Tilda Korkeela ja Vertti Ruodemäki.

 

Tekniikka: Äänimies/Marko Jantunen.

 

Musiikki: Jani Varpujärvi, DJ Anna, Riku Mattila.

 

Puvustuksen toteutus: Johanna Rosendahl.

 

Koreografiat: Sini Parkkinen.

 

Valokuvat: Mari Tolvanen (Mari Tolvanen Ceramics and Art), Marco D'Amico (kuvankäsittely).

 

 SYKSYLLÄ 2019 LAVALLA NÄHTIIN:

 

Hanna Seppänen on ollut mukana Sähkeissä alusta asti. Hannan taustalta löytyy stand uppia ja radiokomedioita Ylessä. Komedian lisäksi hän tuntee Ruotsin ja Tanskan revyyt kuin omat taskunsa. Hanna pallottelee showssa esiintyjänä ja käsikirjoittana. 

Maria Repo löytyi Sähkeisiin keväällä järjestettyjen koe-esiintymisten kautta. Espoolainen Maria laulaa ja opiskelee musiikkipedagokiikkaa. Hän on myös Sähkeiden lakisääteinen Elovena -tyttö.

Lotta Jalava on mukana toista kertaa Sähkeissä. Lotan taustalta löytyy tanssia ja kansanmusiikkia: hän kuuluu kansanmusiikkiyhtye Kärhämään, joka esittää suomen kielen etymologioita laulaen. Kielitieteilevälle tohtorille ja laulajalle yhdistelmä sopii oikein hyvin.  

 

Sini Parkkinen on uusi löytö Sähkeisiin. Sini on valmistunut juuri tanssinopettajaksi ja taitaa tanssia baletista showtanssiin steppiin ja hiphoppiin. Myös luistimilla Sini on kuin kotonaan; hänet on voinut bongata esim. Muumi on Ice -jääshowsta. 

Kerttu Mättö lensi Sähkeisiin suoraan Uudesta Seelannista, jossa hän näytteli farssissa nimeltä Boeing Boeing saksalaista lentoemäntää. Surffausta harrastavalta Kertulta sujuu myös sekä ilma-akrobatia että jazz-laulu. 

 

Sähkeet Uutiskomediashown tekijätiimiin kuuluu henkilöitä, jotka pysyttelevät asemansa takia nimimerkin suojissa.