Sähkeet Uutiskomediashow on viihdyttänyt helsinkiläisiä vuodesta 2015 lähtien. Viikoittain päivittyvän esityksen esikuvana on lontoolainen Newsrevue, joka on maailman pisimpään jatkunut livekomediashow. Musiikkia ja stand upia yhdistelevän esityksen taustalla on iso kirjoittajaryhmä. Sähkeet Uutiskomediashow on todellinen Mitä Missä Milloin ja jokaiselle ajankohtaisia asioita seuraavalle vuoden must-see!  

Sähkeet -työryhmä: Hanna Seppänen, Tilda Korkeela, Niina Nyberg, Riku Mattila, Lotta Jalava, Vertti Ruodemäki, Antti Mänttäri, Asterix Lindgren, Erik Lehti, Sikariporras, Tim Slim, Al Berga,  ja Syväkurkku.

Harjoittelijoina Ulppo ja Raitio. 

 

Tekninen toteutus ja videot: Tilda Korkeela ja Vertti Ruodemäki.

 

Tekniikka: Äänimies/Marko Jantunen.

 

Musiikki: Jani Varpujärvi, DJ Anna, Riku Mattila. 

 

SÄHKEIDEN ESIINTYJÄKAARTIA:  

 

Hanna Seppänen on ollut mukana Sähkeissä alusta asti. Hannan taustalta löytyy stand uppia ja radiokomedioita Ylessä. Komedian lisäksi hän tuntee Ruotsin ja Tanskan revyyt kuin omat taskunsa. Hanna pallottelee showssa esiintyjänä ja käsikirjoittana. 

Silvia Sairanen on 22-vuotias valtiotieteiden kandiopiskelija

Helsingistä: "Intohimoihini kuuluvat musikaalit sekä

politiikan seuraaminen. Olen treenannut musikaaleja

ammattiintähtäävästi nuoruudessani, kunnes innostuin

tavoittelemaan uraa kansainvälisessä politiikassa. Pidän

itseäni hauskana sekä rentona, mutta määrätietoisena

ihmisenä. Laitan aina itseni likoon täysillä ja pidän uusista

haasteista jotka laittavat polveni tutisemaan jännityksestä."

Silvia löydettiin Sähkeiden uutistenlukijaksi Valtiotieteellisen speksistä.

Niina Nyberg tuli mukaan ensimmäisiin Sähkeisiin alun perin vain tanssitytöksi, mutta rooli kasvoi esityskauden aikana. Englannissa musiikkiteatterikoulutuksen saanut Niina on opiskellut lisäksi tanssia sekä Suomessa että Lontoossa. Suomessa hän on työskennellyt myös tanssinopettajana. 

Lotta Jalava on ollut Sähkeissä mukana useamman kerran, vakituisena esiintyjänä ja vierailijana. Lotan taustalta löytyy tanssia ja kansanmusiikkia: hän kuuluu kansanmusiikkiyhtye Kärhämään, joka esittää suomen kielen etymologioita laulaen. Kielitieteilevälle tohtorille, tietokirjailijalle ja laulajalle yhdistelmä sopii oikein hyvin.  

Maria Repo löytyi vuoden 2019 Sähkeisiin koe-esiintymisten kautta. Espoolainen Maria laulaa ja opiskelee musiikkipedagokiikkaa. Hän on myös Sähkeiden lakisääteinen Elovena -tyttö.

Sini Parkkinen (oik.) on uusi löytö Sähkeisiin. Sini on valmistunut tanssinopettajaksi ja taitaa tanssia baletista showtanssiin steppiin ja hiphoppiin. Myös luistimilla Sini on kuin kotonaan; hänet on voinut bongata esim. Muumi on Ice -jääshowsta. 

Kerttu Mättö lensi Sähkeisiin suoraan Uudesta Seelannista, jossa hän näytteli farssissa nimeltä Boeing Boeing saksalaista lentoemäntää. Surffausta harrastavalta Kertulta sujuu myös sekä ilma-akrobatia että jazz-laulu. 

 

Sähkeet Uutiskomediashown tekijätiimiin kuuluu henkilöitä, jotka pysyttelevät asemansa takia nimimerkin suojissa.